Oldal kiválasztása

Nehéz megmérettetés várt a párosokra szombaton a Dancing With The Stars című műsorban.

A versenyzőknek ugyanis két koreográfiával is színpadra kellett lépniük, ráadásul a másodikban egy újabb profi táncost is kaptak maguk mellé.

Ennek ellenére a szereplők nagyon odatették magukat. Megszületett az évad első maximuma is! T. Danny és párja kapta, produkciójuk végére mindenki zokogott a stúdióban! Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy Marics Peti is milyen zseniális volt, pedig őt előadása elején még rácsok mögé is bezárták.

Krausz Gábor is beleadott apait-anyait, ami nem csoda, hiszen ő már hét közben rengeteget készül párjával, Mikes Annával a szombat estékre.

Most ráadásul üzenetet is küldött Annának közösségi oldalán a produkciót megelőzőben. Csak 4 szót üzent neki, ám abban benne volt minden! Ide kattintva láthatod.

Most szombaton Gábornak és Annának már az első tánca is lenyűgöző volt! A séf ugyanis eddigi legromantikusabb oldalát mutatta benne!

A produkció végén úgy egymáshoz simultak Annával, hogy öröm volt nézni! Ide kattintva te is visszanézheted!

Második táncában pedig Gábor egyszerre két hölggyel lépett parkettre: Mikes Annával és Stana Alexandrával.

Hogy elbírt-e velük és mennyire volt ügyes, az kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Már ránézésre is élmény, hát még, ha megkóstolod: sokat csinálj ebből a túrós pogácsából, mert percek alatt elfogy