Oldal kiválasztása

Krausz Gábor elképesztő elánnal vetette bele magát a táncolásba, rengeteg időt és energiát áldoz arra, hogy hétről hétre felkészüljön.

A Dancing With The Stars első két adásában nem is okozott csalódást, sőt: a nézők mindkét táncát imádták!

Néha persze azért jut ideje a szórakozásra is, elképesztő, kivel kapcsolódott ki legutóbb! Ha ezt Tóth Gabi megtudja! Ide kattintva láthatod.

Gábor szokatlanul nyíltan fogalmazott legújabb videójában azzal kapcsolatban, hogy milyen hölgyet tart számára ideálisnak.

Arra a kérdésre, hogy az illető humoros legyen vagy feltűnően szép ember, így válaszolt:

‘Mind a kettő fontos, bár az, hogy feltűnően szép, az szerintem részletkérdés. De a humor az nagyon fontos” – hangsúlyozta.

Metakommunikációja azonban ebben a helyzetben talán még tanulságosabb volt, ugyanis mindeközben a séf Mikes Annára mutogatott, széles mosollyal.

“De a legjobb, ha valaki humoros is, feltűnően szép is, és még ember is… Mikes Anna, Magyarország!” – mondta ki aztán nyíltan is Gábor.

Ezt követően magát is jellemezte: Az hogy valaki sármos, vagy jól néz ki, az tök szubjektív, egyébként meg nem tehet róla. Az, hogy humoros, az sokkal fontosabb. Hogy életvidám legyen, hogy lehessen vele kommunikálni…

De így, hogy én nagyon jól nézek ki, meg humoros is vagyok, ez extrán tök jó” – nevette el magát Gábor.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megszólalt a TV2 Majka távozásáról: "Bármikor várható volt, mert..."