Oldal kiválasztása

Az igazán megható, mély érzések, a drámai vallomások és a nagy pillanatok estéje volt a most szombati a Dancing With The Starsban.

Krausz Gábor válásáról beszélt imponáló őszinteséggel, Hunyadi Donatella pedig édesanyjának, Kiszel Tündének üzent táncával.

Hogy Krausz Gábor mi mindent mondott válásáról, és hogyan érzett, mikor megtudta a szörnyű igazságot, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig káprázatos szambáját is visszanézheted, amellyel az elvált férfiaknak üzent, és amelynek utolsó mozdulata szavak nélkül is mindent elmond.

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella szintén egy komoly vallomást mutatott be táncával. Hogy mit üzent vele Tündének, ide kattintva nézheted meg.

Eszenyi Enikő és mindent beleadott táncába, mert állítása szerint érezte, ő lesz a kieső. Igaza lett. Így nyilatkozott, miután kiderült, neki kell búcsúznia:

“Én nagyon boldog vagyok, és köszönöm, hogy itt lehettem. Mindenkit nagy szeretettel köszöntök, aki végig támogatott. Köszönöm szépen

Nyilván nem hagyom abba, fogok még táncolni. Ez egy csodálatos este volt. Ez ma egy jó este volt, örülök, hogy az anyukám látta.”

Ha te is szeretnéd megnézni Eszenyi Enikő utolsó táncát, itt most láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szétköltözhetett Tóth Andi és Marics Peti! Kiderült, miért lehet válságban a kapcsolatuk: