Oldal kiválasztása

A Dancing With The Stars szombat esti adása a drámai és megható pillanatok tárháza volt.

Krausz Gábor például brutális őszinteséggel mesélt válásáról, nyíltan elmondta, mi mindent élt át, mikor megtudta a szörnyű igazságot.

Videóban beszélt arról, mennyire padlóra került, és azt is elárulta, mi segített számára felállni onnan: Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted szambáját is, amit az elvált férfiaknak ajánlott! Az utolsó mozdulat minden eddiginél többet mond.

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is őszintén beszélt érzéseiről, ő az édesanyjának címezte szavait. Így mesélt arról, milyen volt a kamerák kereszttüzében felnőni:

“Ő hozott egy döntést a születésemkor, hogy bevisz engem a médiába. Nyilván én ezt nem választottam, és volt idő, amikor hibáztattam őt egyes dolgokért, viszont ma már semmiért nem hibáztatom.

Mindent a legjobb belátása szerint csinált. Azért vagyok hálás neki a leginkább, mert azok az értékeket, amiket ő nekem átadott egész kicsi koromtól fogva, egyszerűen hihetetlenek. Ezeket akkor még nem értékeltem.

Nekem rossz azt olvasni, mikor őt szidják vagy bántják. Legszívesebben mindenkinek megmondanám, hogy ezt ne, meg hogy ezt miért… De mindegy!” – hangsúlyozta, majd így beszélt a köztük lévő kötelékről:

“Mindig próbálok benne maradni abban, ami köztünk van, és hogy az jó, és mi ezt tudjuk. Ez elég! Innen is szeretnék hálát és köszönetet mondani neked, viszont azt is, hogy mostantól megy egyedül is.

Köszönöm szépen, amit eddig tőled kaptam, és remélem, hogy ezentúl is folyamatosan ott leszel, mint édesanya” – üzente Tündének Donatella. Íme a csodás tánc Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című dalára:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Exkluzív videó Kulcsár Edina és G.w.M. titkos esküvőjéről: ilyen mesés volt a ceremónia