Oldal kiválasztása

Még mindig rengeteg embernél szóba kerül a Sztárbox vasárnapi adása, ami teljesen érthető.

Egészen brutális kiütést láthattak a nézők az utolsó meccsen, ami bizony nagy ijedtségre is okot adott.

Rácz Jenő pont úgy találta el Kabát Pétert, hogy az egykori focista ájultan rogyott a ring padlójára: Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted azt a vágatlan interjút, ami Petivel készült nemrég, és amiben elárulja, mit érzett a kiütés után és hogy van most.

Közben napvilágot látott egy izgalmas videó, melyben Dr. Pető Botond gyógyszerész bemutatja, mi történik egy bokszoló agyában, amikor padlóra küldik.

A kisfilmben a szakember elmondja, hogy az emberi agy a koponyában folyadékban úszik, és amikor erős ütés éri, akkor az agy nekicsapódik belülről a koponyacsontnak.

Ilyenkor bizonyos esetekben afféle rövidzárlat áll be, a sportoló szempillantás alatt eszméletét veszti.

Egy ilyen ájulás történt Kabát Péter esetében is. Ilyenkor fontos, hogy kórházban kivizsgálják az orvosok, nem sérült-e az agyszövet.

A volt válogatott focista maga árulta el a közösségi oldalán, hogy a CT-vizsgálat szerencsére nem mutatott ki semmi bajt.

Itt láthatod a szakember videóját arról, mi megy végre egy kiütés során az agyban:

@gyogyszereszur Aki lépett már ringbe az tudja mekkora bátorság kell hozzá. Elég egy ilyen ütésbe beleszaladni, bárki járhat így. Azt gondolom, hogy a bátorságot igenis meg kell becsülni a mai világban, le a kalappal előttük A pontos mechanizmusát egyébként nem tudni egy ilyen kiütésnek, csak feltevések vannak, hiszen nem lenne túl etikus ezt vizsgálni egy alanyon. #sztárbox #box #kabátpéter #ráczjenő #ráczjenőséf #kabátpeti ♬ Stargazing (Slowed + Reverb) – Marcelo De Carvalho

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Brutálisan kigyúrta magát Sergio Ramos: ezen a képén látszik, mennyi izmot pakolt magára, félhetnek az ellenfelek