Oldal kiválasztása

Roppant erős adással indított szombat este a Dancing With The Stars, elég ha csak Krausz Gábor szuper táncára gondolunk! Ide kattintva te is visszanézheted.

Gábor ráadásul egy kis fricskát is belevitt a produkciójába, mellyel Tóth Gabinak üzenhetett, nem is akármit!

Ha kíváncsi vagy rá, milyen furfangot talált ki a séf, és hogy sült el mindez élőben a színpadon, ide kattintva kiderül.

A műsor tele volt jobbnál jobb produkciókkal és pozitív meglepetésekkel, elég ha csak Király Lindát hozzuk példának!

Az énekesnő úgy rázta a csípőjét, hogy a nézőknek még a szava is elakadt, remek volt a látvány: Ide kattintva te is megnézheted!

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is nagyon kitett magáért: a tangója fantasztikusan energikus volt, ide kattintva láthatod.

Eszenyi Enikőre is sok-sok kíváncsi szempár szegeződött: a színésznő korát meghazudtolva mozgott, tele volt ötlettel a produkció! Ide kattintva visszanézheted.

Aki szintén iszonyatosan meglepte a zsűrit és a közönséget, az nem volt más, mint Marics Peti! A ruha, a tánc minden brutálisan jó volt! Ide kattintva láthatod.

Stohl András még a produkció előtt beszélt Marics Petivel és párjával, Stana Alexandrával. Peti jó pontszámot remélt a zsűri egyik tagjától, Ördög Nórától, és így nyilatkozott: “Most el szeretném kapni a Nóri grabancát, de nem olyan értelemben.”

Ezt hallva Stohl Buci igencsak meglepődött és majdnem egy hatalmasat káromkodott élő adásban: “Azt a kur…” – ám itt észrevette a bajt, és kivágta magát! Hogy ez hogyan sikerült neki, kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak a kivételesen intelligensek bukkannak rá az összes arcra a rajzon: te hányat találtál?