Oldal kiválasztása

Az izgalom a tetőfokára hágott szombat este a Dancng With The Starsban, hiszen az volt a tét, hogy ki jut be a döntőbe.

Mindegyik páros nagyon készült, hogy elkápráztassa a zsűrit és a közönséget, és ez legjobban T. Dannynek sikerült!

Párjával, Lissák Laurával együtt történelmet írtak, ugyanis mindkét produkciójukra maximum pontot kaptak! Ide kattintva láthatod fergeteges salsájukat.

Ide kattintva pedig megnézheted zseniálisan látványos tangójukat is! A zsűri csak úgy szórta a dicséreteket.

Marics Peti és Stana Alexandra is fergeteges táncokat vittek színpadra, különösen az első pordukciójuk volt nagyon emlékezetes, ahol Michael Jackson ikonkius mozdulatait idézték meg: Ide kattintva visszanézheted.

Ide kattintva pedig láthatod, milyen romantikus is tud lenni Marics Peti, hiszen második koreográfiájukban romantikus oldalát is megmutatta.

Krausz Gábor is beleadott mindent, ráadásul most élvezte talán legjobban a táncolást! Elképesztő, hol járt a keze az első produkció alatt: Ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig kiderül, milyen pillantásokat vetett Mikes Annára második előadásuk közben: döbbenetes, hogy nézett rá!

A veszélyzónába végül Krausz Gábor és Radics Gigi került, és a nézők a séfet juttatták tovább, így Giginek kellett búcsúznia.

Pedig az énekesnő mindent megtett, ilyen tüzes még sosem volt, valósággal felperzselte a színpadot ezzel a produkcióval:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Omlós és édes, finom és krémes: mandulás álom, szülinapokra, vagy csak úgy, hogy jobb kedvünk legyen