Oldal kiválasztása

Az eddigi fejlemények mind azt mutatják, hogy valósággal tombol a szerelem Tóth Gabi és új párja, a jóval fiatalabb Máté között.

A táncos mindössze 29 éves, ám úgy tűnik, rajong az énekesnőért, és ez a vonzalom kölcsönös.

Gabi és Máté épp Horvátország egyik legszebb üdülőparadicsomában nyaralnak, egy ott lévő magyar le is fotózta őket. Ha látni szeretnéd, hogy romantikáznak, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogyan üzengetett egymásnak Tóth Gabi és Krausz Gábor a közösségi oldalakon! Nagyon tanulságos és beszédes posztokat tettek közzé.

Közben a Blikk utánajárt egy kicsit Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence múltjának, milyen kapcsolatai voltak eddig a hölgyekkel. Két egykori kollégát is megszólaltatott:

“Máté kedves, nyitott, jó fej, megnyerő srác, akinek mindene a tánc. Amikor elkezd a zenére mozogni, nincs olyan ember, akinek a tekintetét ne vonzaná magára. Minden lány ámulattal, rajongással nézi” – kezdte a lapnak az egyik szakmabeli hölgy, majd így folytatta:

“Nagyon jó a kisugárzása, sokak számára vonzó férfi. Sosem volt gondja az ismerkedéssel, mindig körülrajongták a lányok, és ezt ő nagyon is élvezte, kihasználta.

Ha éppen szingli volt, akkor is akadt valaki, akivel randizgatott vagy ismerkedett. Azt viszont sosem hagyta, hogy a nőügyei hatással legyenek a munkájára, számára mindig az volt az első” – árulta el.

Egy másik táncos kolléga szerint Máté mindig is nehezen állt ellen a csinos hölgyeknek.Ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel. Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult.

“Már évek óta nem beszéltem vele, de nekem a közösségi oldala alapján úgy tűnt, hogy a nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal. Ezért is lepődtem meg annyira, amikor olvastam a híreket arról, hogy ő lehet Tóth Gabi új párja” – mesélte a Blikknek a táncos.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megmutatta bizonyítványát Rubint Réka: meglepő képesítést szerzett

Itt pedig az RTL friss tudósítását láthatod Tóth Gabiról és válásról valamint új kapcsolatáról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Papp Máté Bence Instagram oldala)