Oldal kiválasztása

A nyár után az ősz is igencsak eseménydúsan telt Tóth Gabi és Krausz Gábor számára

Az énekesnő a Sztárban Sztár Leszekben zsűrizett, a séf pedig a Dancing With The Starsban szerepelt, sőt, meg is nyerte a műsort.

Krausz Gábor élete még egy fordulatot tartogatott: kiderült, külföldön kezd új életet. Ő maga posztolta erről az árulkodó fotót!

Ide kattintva láthatod, melyik országban és mivel fog foglalkozni a népszerű séf.

Még egy fontos fejlemény kitudódott. A Blikknek Gabi és Gábor közeli ismerőse elmondta: a pár még el sem indította a kettejük közti válópert!

“Az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni.

Az egyértelmű volt, hogy a közös kislányuk nevelését illetően kell mindenekelőtt megegyezniük, hiszen Gábornak és Gabinak is az volt a legfontosabb, hogy Hanni a lehető legkevésbé sérüljön az új helyzet miatt” – kezdte az informátor, majd így folytatta:

“Alapvetően nincsenek vitás kérdések közöttük, hiszen Hannarózát felesben nevelik, a kislány mindkét szülőjével tölt minőségi időt, az anyagiakról szintén nem kell egyezkedni, hiszen közös cégük nem volt, a szentendrei álomotthon pedig Tóth Gabi nevén van.

A válópert csak el kell indítani, ám legalább egy tárgyaláson részt kell venni, ám a sűrű őszi időszakban egyikük sem akart ezzel foglalkozni.

Emellett mindketten le akartak higgadni, hogy ha netán mégis felvetődne bármilyen vitás kérdés, arról ne érzelmi alapon döntsenek” – mondta el a lapnak a közeli ismerős.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schobert Lara megmutatta új szerelmét! Vidékre költözött a 10 évvel idősebb focistával!