Oldal kiválasztása

Krausz Gábornak nem sok szabad perce maradt, miután megnyerte a Dancing With The Stars idei évadát.

Néhány napot töltött kislányával, Hannarózával, akit egy káprázatos tortával is felköszöntött születésnapján.

Most Hannika valószínűleg már Tóth Gabinál van. Az énekesnő nemrég drasztikusan megváltoztatta külsejét: sokan azt gondolják, így akar tetszeni Krausz Gábornak! A hatalmas átalakulást ide kattintva láthatod.

Krausz Gábor azonban nincs idehaza, Ausztriába utazott, ráadásul nagyon is jó oka volt rá! Ott kezd új karriert! Ő lett ugyanis a Hilaris Hotels új szállodalánc vezető séfje

Így nyilatkozott nemrég új munkájáról a Borsnak: “Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba.

Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne.

Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit megismerni, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent.

Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca” – árult el néhány dolgot leendő munkájáról Krausz Gábor.

A séf Instagram Storyjából kiderül, hogy jelenleg is épp Ausztriában tartózkodik:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  67 millió megtekintésnél jár a srác, aki újragondolta és egy szál zongorával előadta Lady Gaga slágerét