Oldal kiválasztása

Talán sosem volt még olyan erős mezőnye a Dancing With The Stars című műsornak, mint most, ebben az évadban!

Szinte mindegyik páros remekül teljesített, nem győztünk álmélkodni a rengeteg remek produkció láttán az első adást követően..

Itt van mindjárt Krausz Gábor, aki a táncával Tóth Gabinak is üzenhetett: ide kattintva láthatod, milyen tanulságos volt!

Ide kattintva pedig megnézheted, mennyire kivirult a válófélben lévő Radics Gigi, aki Barbie bőrébe bújt tánc közben! Szuper előadást nyújtott.

Nagyon kitett magáért Király Linda is, aki úgy rázta a csípőjét, mint még soha! Érdemes visszanézni az ő produkcióját is, ide kattintva megteheted.

Aki mindenkit elképesztően meglepett, nem volt más, mint Marics Peti! A sokak által linknek tartott fiatal énekes olyan látványos koreográfiát vitt színpadra, hogy mindenki döbbenten nézte.

Már a ruha is, amit viselt, nagyon különleges volt, minden négyzetcentimétere fényárban úszott! Ide kattintva te is megnézheted.

Kiszel Tünde is rettenetesen büszke volt, hiszen lánya, Hunyadi Donatella az est egyik legjobb produkcióját nyújtotta, ide kattintva láthatod.

Szabó András Csuti is váratlanul jó volt, olyan bécsi keringőt táncolt a Top Gun című film egyik jelenetére, hogy a nézők alig hittek a szemüknek:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A 17 éves lány levegőt is alig kap, a zsűrinek kell nyugtatnia: aztán kiereszti a hangját és minden eldől