Oldal kiválasztása

Bűbájos volt az este a Dancing With The Stars nézői számára szombat este.

És nemcsak azért mert Disney-meséket választottak az adás tematikájájoz, hanem mert elbűvölőek voltak a produkciók.

Legfőképp Krausz Gáboré, aki olyan romantikus volt táncában, mint még soha! Az előadás végén még el is írta magát! Ide kattintva láthatod, milyen remek volt.

Ide kattintva pedig visszanézheted, miért lett olyan dühös Marics Peti tánca végén! Nagyon sajnáltuk, pedig annyi energiát tett bele!

T. Danny is nagyon kitett magáért, Aladdin bőrébe bújva valami elképesztő, hogy milyen káprázatos koreográfiát vitt színpadra.

Partnerével, Lissák Laurával együtt teljesen rabul ejtette a közönséget, meg is kapta az évad első 10 pontját az egyik zsűritagtól, Szente Vajktól! Ide kattintva megnézheted a fantasztikus táncot.

Király Linda is hatalmas meglepetést okozott, olyan fergeteges csípőmozgást mutatott be, hogy a közönséget teljesen megbabonázta: Ide kattintva láthatod.

Radics Gigi pedig maga volt az elegancia és a kifinomultság! A Kis hableány vidám dalára olyan észveszejtő szambát mutatott be, hogy a zsűrit is teljesen levette a lábáról!

Juornics Tamás is kereste a szavakat, Stohl András műsorvezető pedig meg is találta: Gigit Sophia Lorenhez és Gina Lollobrigidához hasonlította!

Íme a lehengerlő produkció:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A MÁV dolgozói is táncra perdültek a Jerusalema fülbemászó dallamára: már több mint 250 000-en látták videójukat