Oldal kiválasztása

Kajdi Csabát bizony nem kell félteni, hogy szemérmesen elhallgatja a véleményét, ha az éppen nem pozitív.

Épp ellenkezőleg, felveszi a kesztyűt, és megmondja, ha valakivel baja van, nem érdekli, mit szól hozzá a másik.

Legutóbb például Tóth Gabit osztotta ki olyan szinten, mint még soha senki. Szóhoz se jutottunk, mikor megtudtuk, miket mondott róla, ide kattintva elolvashatod.

Most pedig Berki Mazsit döngölte a földbe Cyla, ezúttal sem finomkodott Insatgram Storyjában, ide kattintva korlátozott ideig meg is nézheted.

A következőket mondta: “Borul az egész minden, érted? Edó bejelentette, hogy áldott állapotba került “Dzsivimdzsimtől”, jön a harmadik baba.

Azért anyukám, mégsem ugrál az ember, ha viselős, jópofa vagy! Úgyhogy borult minden” – utalva arra, hogy Edina emiatt nem tudja vállalni a szereplést a Dancing With The Starsban. Majd így folytatta:

“De nem is ez az érdekes, hanem hogy abban a pillanatban ott állt egy másik kiemelkedő sztárunk, aki rengeteg izgalmas tartalommal lát el minket akár a szociális médiában, akár sehol máshol!

Azonnal segítő jobbot nyújtott, hiszen ő maga is édesanya, mert hogy más sem…” – majd hozzátette: “Megjelent, és azt mondta: én segítek, még azt sem várom meg, hogy az egyéves gyász leteljen, mert hogy soha nem vállalnék el ilyen dolgot, de miattad, Edó, én itt vagyok. Dehogy a pénz miatt, áh, dehogy! Csak azért, hogy segítsen.

A gyász kit érdekel? Hát, már túl vagyunk az egészen, kell valami sajtó” – mondta a megszokott csípős stílusában a Visage modellügynökség vezetője.

Itt pedig Mazsi vall arról, miért vállalta el a szereplést a táncos műsorban, és szerinte mit szólna ehhez Berki Krisztián:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor az utasok kinéztek a repülő ablakán és meglátták EZT, sokkot kaptak:

(Kiemelt kép: TV2)