Oldal kiválasztása

Tóth Gabi körül csak nem nyugszanak a kedélyek. Az énekesnő pedig már egy nagyon komoly, drasztikus lépésre is rászánta magát.

Ha kíváncsi vagy, mi az, amit Tóth Gabi elhatározott, hogy megszabaduljon a gyűlölködőktől, ide kattintva megtudhatod.

Ráadásul már nemcsak “egyszerű kommentelők”, hanem más zenészek és hírességek is támadják Gabit.

Kajdi Csaba mellett például Fluor Tomi is alaposan beszólt neki 7 milliós Rolex-órája miatt, hogy mit mondott, ide kattintva kiderül.

Most a Story magazinnak is nyilatkozott Fluor Tomi arról, mi a baja Gabival: “Rettenetes álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint Berki Krisztián volt, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?

Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze” – kezdte Fluor, majd így folytatta:

“Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem.

Nekem is lenne pénzem drága órára, de nem költök ilyesmire, mivel más az értékrendem. Szerintem eggyel szerencsésebb lenne, ha Gabi a botrányok helyett néha megfogna egy ceruzát, és írna egy dalt.

Merthogy nem tudok az elmúlt tíz évből egy Tóth Gabi-slágert sem mondani” – közölte Fluor Tomi.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csattanós fotóval válaszolt L.L. Junior a szakításáról szóló hírekre: az árulkodó képből minden kiderül