Oldal kiválasztása

Tóth Gabi a minap drasztikus lépéshez folyamodott, hogy elejét vegye a gyűlölködésnek: bejelentette egy időre visszavonul a közösségi médiából.

Ha kíváncsi vagy, hogy Gabi miért döntött így, és mi minden lesz elhatározásának a következménye, ide kattintva minden kiderül.

Kajdi Csabának több se kellett, egy hozzá hű, szarkasztikus Instagram videóban a földbe döngölte az énekesnőt, melyet korlátozott ideig ide kattintva láthatsz. Gabi visszavonulásáról ezt mondta:

“Istennek hála anyukám, ezért imádkoztunk a guadalupei szűzhoz, hogy taka! Hogy a viharba ne értenénk meg őt, hát már lököm föl a keresztet!

Ezen mély gondolatokkal távozott, és fejezte be működését körülbelül egy-két hétig, mert utána egóból nem bírja, aztán jön vissza és megint őrjöng” – közölte, majd így folytatta:

“Gondolom, a valódi értékek az anyám a Sztárban Sztár, meg a 15 év csöcsdobó jobbra-balra, érted? Jópofa vagy!

Pár héttel ezelőtt például a gazdákon röhögcsélt a traktoron, amikor megélhetésért küzdenek ezek az emberek.

Vagy gondolom ugyanez a szeretetnyelv, amikor például lejárató kampányt indított Tóth Andi ellen…

És még sorolhatnám a sok jó tettet, amit a mi drága, tapolcai Szűzanyánk elkövetett szeretetből és megértésből” – közölte a maga vitriolos stílusában a modellügynökség-tulajdonos.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kajdi Csaba (@csaba_kajdi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Majoros Hajni kitálalt Majka RTL-hez igazolásáról: "16 év hosszú idő, voltak völgyek, de..."