Oldal kiválasztása

Hétfő este kezdetét vette a Farm VIP negyedik évada, amiről azt ígérik a műsorkészítők, hogy minden eddiginél hosszabb és izgalmasabb lesz.

Állítólag ebben az évadban lesz a legtöbb fordulat, és a legtöbb érzelem is most fog kitörni a játékosokról.

Ezekre a heves érzelemnyilvánításokra már rögtön az első adásban láttunk néhány példát. Nem csak Rékasi Károlynál szakadt el a cérna!

Ide kattintva láthatod, Bíró Ica hogyan osztotta ki a nála több évtizeddel fiatalabb Ripli Zsuzsit, mert szerinte nem úgy szólt hozzá, ahogy kellett volna.

Rékasi Károlyból is előtörtek az érezlemek, igaz, kicsit más formában. A színész már a játék előtt azt nyilatkozta, hogy minden ilyen küzdelembe nagyon beleéli magát.

“Itt vagyok 61 évesen, és még mindig élek.” – mesélte az adásban, majd folytatta: “Tudni kell számot vetni az élettel, ezért jöttem ide.

Itt vagyunk, bátran állunk ennek a dolognak. Nekem sok éve volt egy balesetem, 12 műtétem volt, köztük két csípőprotézis-beültetés is” – árulta el.

A színész tehát elszántan vágott neki a kihívásnak, mégis, már az első feladat közben kiborult és kapott egy sírógörcsöt.

A videóból kiderül, hogy mi miatt omlott össze:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Michael Douglas idén már 77 éves lesz: az utóbbi időben bizony jócskán megváltozott a külseje: te ráismernél?