Oldal kiválasztása

Rékasi Károlynak nagyon a bögyében van Szabyest, a fiatal előadó bármit csinálhat, a színész szinte mindenért lehordja.

Ide kattintva láthatod az egyik legnagyobb kiakadását, ahol nem tett lakatot a szájára.

Rékasi ezúttal is igencsak durván fogalmazott, és egy feszült pillanatában így küldte el melegebb éghajlatra Szabyestet:

“Ez szerintem tökéletesen érthető, igen, ez kioktató volt. Menj a p*csába! Ha nem érted valamelyik szót, akkor keress meg.”

Minderre Szabyest így reagált: “Én így nem beszéltem vele, viszont, ha a mentorod így beszél veled, szerintem van alapja annak, hogy azt mondd, nem érdemes mentornak fogadni egy ilyen embert.”

Később Rékasi Károly így szólt csapattársaihoz: “Azt szeretném kérni – nem indulatból, inkább mérhetetlenül fáj, ami történt –, hogy ha olyan helyzet adódik, távolítsatok el engem ebből a csoportból.

Elmondom, miért: nem akarok senkiben kárt tenni. Ez a fiú olyan méltatlan módon hazudott a szemembe, hogy ilyen helyzetbe nem kerülhetek.

Ahhoz én túl öreg vagyok, túl sokat tettem, ahhoz nekem túl hosszú az út, amíg idáig eljutottam. Nem akarom, hogy túl egyszerű legyek, és kárt okozzak valakinek.

Ha úgy adódik, mindenkinek jobb, ha eltávolítotok.” – hangsúlyozta. Rékasi Károly kiakadását itt láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak nem Marics Petinek üzen Tóth Andi a legújabb dalával? "Azt hittem, szeretsz, de méreg, minden szavad romlott, de..."