Oldal kiválasztása

Hétfő este elstartolt a Párharc című műsor legújabb évada a TV2-n. Az epizódokban ismét hét vakmerő sztárpár vállalkozott arra, hogy harcba szálljon és bizonyítsa, kapcsolata minden próbatételt kiáll és képes a többieket legyőzve elvinni a műsor fődíját.

Leküzdve az időt, saját határait és félelmeit. A 3. évadban a kiélezett verseny során a taktikai küzdelem fokozódik, ebben a szériában a rivalizálás és egymás hátráltatása kap hangsúlyos szerepet – olvasható a TV2 közleményében.

Magyarország legextrémebb páros vetélkedőjében a tét most még nagyobb, és a veszélyek is fokozódnak. A versenybe érkező pároknak minden eddiginél keményebb próbatételekben kell bizonyítaniuk. A feladatok összetettek, hol humorosak, hol drámaiak.

Már a nyitójáték során komoly megmérettetés elé állítják a műsor készítői a játékosokat, akiknek az idő nyomása alatt kell egy nagyon komplex feladatot megoldaniuk.

A párosok, akik az idei szériában versenybe szállnak: Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Király Peti és Király Anna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, Stana Alexandra és Meggyes Dávid – áll a közleményben.

Érdekesség, hogy a műsor forgatása óta két páros is szakított már! Az Ázsia Expressz tavalyi győztesei, Halastyák Fanni és Szlépka Armand külön utakon folytatják.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia, Rékasi Zsigmond sincs már együtt korábbi párjával, Gallai Melittával.

Győzike már az első feladatok egyikénél bepánikolt, ám a kamerák nem álltak le, mindent vettek.

Itt láthatod, mi történt a showmannel, mikor át kellett menni egy kötélpályán:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Videóban árult el kínos részleteket a szakításról Tóth Andi: kiderült, mit kért Marics Petitől