Oldal kiválasztása

Tóth Gabi a Mandinernek adott interjújában részletesen beszélt Krausz Gáborral való házasságáról és az abban tapasztalható problémákról.

Azt is elárulta, mikor döntötte el, hogy el fog válni: “Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak.

Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom” – vallotta be az énekesnő.

Gabi arról is beszélt, hogy mikortól kezdődtek a problémák: “Tulajdonképpen már a legelején, ugyanis nagyon hirtelen jött nálunk minden.

Hirtelen érkezett az életünkbe Hannaróza is, mi még egy ismerkedő fázisban voltunk a Gáborral, és nyilván amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is, ami azért is történt, hogy a gyerek miatt kössük össze az életünket.

Igazából már az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli különbségek, ami nem jelenti azt, hogy az enyém jobb, az övé rosszabb, hanem teljesen más értéken működő világ az, amiből jöttünk.

Ezek összeütköztek, amin mi nagyon sokat dolgoztunk, akár terápia, minden, amit az ember el tud képzelni, és az ember bevet azért, hogy megmentsen egy házasságot vagy egy kapcsolatot.”

Új szerelméről, Papp Máté Bencéről is beszélt: “Dolgoztunk együtt nyilván a színpadon, de igazából mi nem alkottunk egy párt. Nem beszéltünk telefonon vagy találkoztunk. Semmi.

A válás bejelentése után kezdtünk el beszélgetni a Mátéval, ami nekem egy nagyon szimpatikus élmény volt. Az életet hozta be nekem. Mondhatnám azt is, hogy az ikerlángom.” Hogy mi mindent mondott még az énekesnő az új párjáról, kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Alekosz új barátnőjével videón mutatja be, hogyan kell tökéletesen csókolózni