Oldal kiválasztása

Tóth Gabi a Sztárban Sztár Leszek szombati adásában nagyon feszült volt, pedig már jut ideje a pihenésre a szentendrei házában.

Mint kiderült, ő az egyedüli tulajdonosa annak a csodaszép villának, amit Krausz Gáborral közösen újítottak fel.

Nemrég el is büszkélkedett a meseszép ház káprázatos konyhájával, ide kattintva láthatod, milyen fantasztikusan néz ki.

Ide kattintva pedig kiderül, milyen pazar kilátás nyílik a csodás otthon kertjéből.

Közben Tóth Gabi és Majka nagyon tanulságos szóváltásba keveredett a Sztárban Sztár Leszek új évadának második adásában.

Egy versenyzővel kapcsolatban fajult el a vita, aki végül Majka csapatához került. A többi zsűritag nehezményezte, hogy rengeteg jelentkező Majkát választotta a Mesterek közül.

A vitát Köllő Babett kezdte el, mégis Tóth Gabi és Majka között mérgesedett el legjobban a hangulat. Olyannyira, hogy a veszekedés végén Gabi fogta magát és sértődötten kirohant a stúdióból. Íme a párbeszéd egy részlete:

“Olyan dolgokat mondtál rám ország-világ előtt, amik nem voltak igazak. Utána már azt írja az összes ember. Én már csöndbe maradok, ennyi – kezdte Tóth Gabi felháborodva, majd így folytatta:

“Elegem van már belőled Majoros. Vitatkozzon veled a tököm most már, de tényleg, megint velem kötekedsz. A Babett-tel nem kötekedsz, mert az meg be van szarva tőled, aztán nem szól vissza neked. Basszus ne haragudjatok, de ez k****ra gáz” – fakadt ki az énekesnő.

“Megint ugyan az lett, hogy én leszek a nagy pofájú hisztérika, aki kimegy a stúdióból, mert felcseszted az agyamat” – vágta Majka fejéhez Gabi, majd elviharzott a stúdióból. Nézd meg a saját szemeddel: .

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi kitálalt a szakításról: elárulta, ki mondta ki először, hogy válni akar