Oldal kiválasztása

Csaptelep takarítás – fogkrém

Közismert, hogy a citrom jól ki tudja váltani az egyes tisztítószereket, de nagyon keveset hallunk arról, hogy mire képes a fogkrém. Tegyél egy keveset egy takarító szivacsra és dörzsöld át vele a fürdőben a króm felületeket. Észre fogod venni, hogy mennyire hatékonyan képes tisztává varázsolni azokat.

Szappanadagoló – befőttes gumi

Ezek az eszközök is úgy vannak tervezve, hogy minden egyes nyomással a lehető legtöbb szappan kifolyjon, és minél hamarabb kelljen újat vennünk. Van erre egy egyszerű megoldás: rögzíts egy befőttes gumit az adagoló nyakára, így ha lenyomod, akkor sokkal kevesebb fog kifolyni belőle és észre fogod menni, hogy sokkal tovább elegendő lesz ugyanannyi mennyiség.

Törülköző – hajtogatás

Mindig nehézkes kihúzni egy törülközőt a nagy összehajtott halomból, de erre is van egy hasznos megoldásunk. A képen látható módon hajtogasd legközelebb a törülközőket és nem lesz többé ilyen gondod.

Rozsda eltávolítás – ketchup

Van egy biztonságos és hatékony módszer arra, hogy a háztartásban előforduló rozsdától megszabadulj és ez nem más, mint a ketchup. Nyomj egy keveset a rozsdálódott felületre, hagyd rajta legalább 10 percig, majd dörzsöld le egy szivaccsal.

Szappan – befőttes gumi

Ugye te sem szereted, ha a szappanod nyálkás és folyós? Van egy egyszerű megoldás arra, hogy a szappantartóban mindig száraz maradjon. Rögzíts a szappantartó mindkét végére 1-1 befőttes gumit és fektesd erre a szappanodat. Ez meg fogja akadályozni, hogy az alatta lévő vízzel érintkezzen és nyálkásodjon.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a hölgy rendelkezik a világ legszélesebb csípőjével: így néz ki tetőtől-talpig