Oldal kiválasztása

Ma szeretnénk bemutatni nektek, hogyan menthetjük meg az elromlott cipzárt egyszerű és hatásos módon.

A most következő 5 tipp alkalmazásával megmentheted a dzsekid, vagy bármilyen más ruhád cipzárját anélkül, hogy időt és pénzt pazarolnál.

1. Amikor felhúznád a cipzárt, de az egyik oldalon nem csúszik, egy patentfogóval szorítsd meg a lakatot.

2. Sok esetben azért adódnak problémák a cipzárral, mert a fogak között összegyűlik a piszok. Szappanozzunk be egy kis darab rongyot és töröljük végig a cipzárt vele.

3. Mindenki tudja, milyen kellemetlen amikor a cipzár lakatjáról letörik a fogó, ilyenkor nagyon nehéz felhúzni és lehúzni a cipzárt.

Ha nem is tűnik a legmegfelelőbb megoldásnak, akkor is tegyünk egy gémkapcsot vagy egy kisebb gyűrűt a cipzár lakatjába, így könnyedén felhúzhatjuk.

4. Ha a cipzár beragadt, de nem azért mert egy darab anyag becsípődött, akkor kenjük meg a cipzár fogait.

Ezt megtehetjük egy grafitceruzával is. Ha ez nem válik be, akkor szappannal, vagy vazelinnel kenjük át a cipzár fogait, így a lakat könnyen fog le – fel mozogni a fogakon.

5. Ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk egész végig felhúzni a cipzárt a farmernadrágon, megoldhatjuk úgy, hogy egy gyűrűt, vagy a kulcstartó egy karikáját tesszük a cipzár lakatjába, felhúzzák amennyire lehet és a gyűrűt a gombra akasztjuk.

Reméljük ezek a módszerek a segítségetekre válnak! Ebben a videóban láthatjátok, hogyan is működnek a praktikák a gyakorlatban:

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: ketkes)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Könnyek között adta át a rászorulóknak épített új kórházat Michael Jordan