Oldal kiválasztása

A Schobert család mozgalmas napokat él át mostanában. Vasárnap Norbi és Réka legidősebb fia, Norbika mutatta meg erejét az RTL Sztárbox című műsorában.

Az ifjabbik Schobert egyáltalán nem vallott szégyent, derekasan állta a sarat Istenes Bence kemény ütéseivel szemben.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen szívósan küzdött, és hogy végződött az összecsapás, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig láthatod Norbika barátnőjét is, ez a csodaszép szőke hölgy szurkolt neki.

Az idősebbik Schobert Norbert pedig Hajdú Péter műsorának vendége volt: a teljes adást pénteken láthatjuk majd, ám az előzetesbe már most is belepillanthatunk.

Norbi mesélt többek között első házasságáról is: “24 éves koromban beleszaladtam egy gyors házasságba. Ez otthon nem tabu téma, Réka is tudja, semmi gond ezzel nincs. Olyan rég volt, hogy tán igaz sem volt.

Maga a házasság csak három hónapig tartott. Nagyon szerettem a hölgyet, aranyos is volt, de elhidegültünk egymástól elég gyorsan” – árulta el Norbi még korábban egy interjúban.

Hajdú Péterrel a műsorában újra rákérdezett a fitnszegurunál az első feleségére, ám Norbi nem jött zavarba: “Az első feleségedről miért nem beszélsz soha? Merthogy az nem a Réka volt” – szegezte neki a kérdést a műsorvezető.

Norbi pedig így válaszolt: “Privát szférája van, civil teljesen, normális élete van. Egyébként aerobikozik, tánctanár, tök ügyes. Szép nő, de nem passzoltunk össze. Ez az igazság

Két évig jártunk, és három hónapot voltunk házasok. 1 hónap után elköltöztem otthonról” – árulta el a fitneszguru. Íme az előzetes, ahol még számtalan érdekes téma szóba kerül:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hajmeresztő videó: "Szinte súrolta" a strandolók fejét a leszálló repülő! Ilyet nem látni minden nap!