Oldal kiválasztása

Palik László műsorának ifjabb Schobert Norbert és Rubint Réka volt a vendége, és természetesen hamar a Sztárboxra terelődött a szó.

Norbika remekül helyt állt, és férfias küzdelemben maradt alul Istenes Bencével szemben.

Ha még nem láttad volna kettejük nagyon tanulságos mérkőzését, és azt, hogyan állta a sarat Rubint Réka idősebb fia, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig megnézheted, milyen gyönyörű, szőke hölgy Norbika új barátnője!

Rubint Réka elárulta a műsorban, ő úgy gondolja, hogy fia máris bajnok, ám Palik László Norbika szemébe nézve, kőkemény szavakkal mondta el, ő bizony másképp gondolja:

„Nem vagy bajnok, mert nem te nyertél. Ez a bukás” -hangsúlyozta. Itt egy pillanatra megfagyott a levegő, ám Laci így folytatta:

“Ezen keresztül vezet az út a sikerhez. Tisztességes munkát végeztél, nagyon szépen teljesítettél, nem fiús, hanem férfias volt.

Bajnok majd akkor leszel, ha felemelik a kezed” – közölte a műsorvezető. Réka pedig bevallotta, mit érzett fia meccse közben.

„Nagyon féltettem. De tiszteletben kell tartanom, hogy a gyerekeimnek van egy elképzelése az életüket illetően. Megbíztam annyira Norbikában, és itt a bizalom nagyon fontos.

Ha ő bizalmat szavazott nekem, hogy én legyek az édesanyja és leszületett ide hozzánk, akkor a mi feladatunk az, hogy az életünk során megtartsuk ezt a bizalmat, és bízzak benne annyira, hogy helyt fog állni, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megmutassa azt, amit ő szeretne akkor, ott megmutatni – mondta Réka. Itt láthatod a teljes beszélgetést:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A menyasszony csodás ruhában tündökölt: mikor meglátták, mit visel a vőlegény, többen levegő után kapkodtak