Oldal kiválasztása

Krausz Gábornak néha pihenésre is szüksége van, hiszen igen mozgalmas heteken van túl, és legalább olyan mozgalmas hónapok állnak előtte.

Október 14-től indul ugyanis a Dancing With The Stars, és a táncos showműsornak ő lesz az egyik versenyzője.

Épp ezért most elutazott külföldre, hogy néhány nap nyugalomban legyen része, ide kattintva láthatod, honnan és mit üzent Tóth Gabinak.

Ide kattintva pedig megtudhatod, hogy a Fricska Táncegyüttes milyen újabb fricskával pörkölt oda a séfnek.

Krausz Gábort minden hétköznap este láthatjuk a TV2-n. A Séfek Séfe pénteki adásában a versenyzőket nehéz feladat elé állították.

A séfjelölteknek mindenféle tengeri herkentyűből kellett ízletes fogásokat az asztalra varázsolniuk. Ráadásul mindenkinek más-más alapanyag jutott, így a feltételek sem voltak egyenlőek.

Különböző egzotikus halakból, makrélából, Szent Péter halból, osztrigából, Szent Jakab kagylóból, polipból és rákokból kellett ételt készíteniük.

Majd elérkezett a kóstolás ideje, amikor Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor véleményezte a versenyzők alkotásait.

Ám az egyik fogás kóstolása közben Krausz Gábor keservesen feljajdult, majd azonnal kiviharzott a stúdióból.

Hogy mi okozta a bajt, kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a gyönyörű hölgy a felesége Krasznai Zsoltnak, az ország leghíresebb plasztikai sebészének: már 17 éve együtt vannak