Oldal kiválasztása

Jákob Zoltán volt a vendége Palik László műsorának, az üzletember pedig kendőzetlen őszinteséggel beszélt 3 gyerekéről.

Elárulta, milyen apa, illetve, hogy mennyi időt tölt 2 lányával és egy fiával. Mikor a szigorúság került szóba így válaszolt.

„Abszolút nem vagyok szigorú, sőt! Szigorú anyukájuk van, ez a szerencséjük, hogy teljesen meghagyta őket a reális világban, mert velem egy picit megváltozott minden, mióta sok pénzem lett.

Próbálom magam a földön tartani, de azért az ember, főleg, ha nem élt együtt a gyerekeivel, el akarja őket kényeztetni.

Na, az anyjuk ezt nem hagyja. Úgyhogy titokban szoktam őket kényeztetni, de néha ők sem hagyják. „A lányaimnak például az összes őszi és tavaszi szünetét beterveztem, meg nyárra is, külföldi utakkal, hogy lássák a világot.

Most 1-2 éve tinédzserek lettek, 13 meg 16 évesek, már vannak barátaik, így nem apa az első. Amikor nyáron nyaraltunk egy óriási hajón, és kérdeztem, mi legyen következő út, akkor azt mondták, ők a barátaikkal szeretnének lenni…

Hát, ez azért nem esik jól az embernek. Úgyhogy most próbálok velük egyensúlyozni” – vallotta be a milliárdos, aki 28 éves fiát is szóba hozta. Kiderült, hogy együtt dolgoznak!

„Ő megtalálta a párját, most vettünk telket, megálmodja a jövőjét. Hívtam, hogy építkezzünk együtt, vettem egy telket a második kerületben, a Rózsadombon, de nem akar velem lakni, még külön se, ezt teljesen megértem.

Amikor még nem volt barátnője, vele is nagyon sokat voltunk együtt, de most inkább a barátnőjével van többet” – árulta el felnőtt fiáról Jákob Zoltán.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megszégyenítő kritikát kapott táncára Tóth Andi, a többiek kiakadtak