Oldal kiválasztása

Idén ősszel megújult lebonyolításban, teljes bajnoksággal – három súlycsoportban, negyeddöntők, elődöntők és döntők során mérkőznek meg a versenyzők – tér vissza a nézők és a résztvevők körében is nagysikerű műsor, a Sztárbox.

Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését, valamint szakkommentátorként vesz részt az összecsapásokon, Kassai Tóth Csaba szakkommentátorral együtt.

A Sztárbox nem csupán show, hanem valódi sportesemény. Ezt bizonyítják a műsorvezetők is; Héder Barna és Szujó Zoltán. Utóbbi Kovács Kokó Istvánhoz hasonlóan részese volt az eddig sugárzott két műsornak és most a Sztárbox versenyében tér vissza az RTL-re. A műsorvezetés női energiáit pedig Csobot Adél képviseli.

A Sztárbox hetente élőben jelentkezik a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontból. És most lássuk, kik lesznek a műsor résztvevői:

Női könnyűsúly versenyzői: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági

Férfi középsúly versenyzői: Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron, Rácz Jenő.

Férfi nehézsúly versenyzői: Árpa Attila, Brasch Bence, Curtis, Dobrády Ákos, KKevin, Nagy Ervin, Pintér Tibor, Szegedi Fecsó – olvasható az RTL közleményében.

A versenyzők már gőzerővel készülnek a műsorra, így tesz Berki Mazsi is. Persze azért kislányára is jut ideje, őrület, hogy a lassan 2 éves Emma Katerina mennyit nőtt az utóbbi időben, ide kattintva láthatod.

Itt pedig megnézheted, hogyan edz Mazsi a mérkőzésekre:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  3 különbségre sokan rálelnek, ám az összeset csak kevesen látják: te hányat találtál?