Oldal kiválasztása

T. Danny és Lissák Laura történelmet írt szombaton a Dancing With The Stars című műsorban.

Az ő párosuk volt ugyanis az első, amelyik mindkét produkciójára maximum pontot kapott a zsűritől.

Pedig nem volt könnyű dolguk, hiszen a verseny nagyon színvonalas volt, elég csak Marics Petiék koreográfiájára gondolni. A páros Michael Jackson káprázatos mozdulatait idézte meg: Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig azt is megnézheted, hogy Krausz Gábor milyen remek táncot vitt színpadra Mikes Annával! Nem semmi, hol járt a séf keze előadás közben.

Gábornak és Annának ráadásul a második produkciója is érzéki és felemelő volt, és nagyon beszédes is.

Azok a pillantások, melyekkel Gábor Annára nézett, többet mondtak ezer szónál: Ide kattintva láthatod.

Szükség is volt arra, hogy a séf és partnere kitegyen magáért, hiszen veszélyzónába kerültek, ám a közönség végül őket tartotta bent és Radics Gigiék estek ki.

Marics Peti és T. Danny viszont simán továbbjutott, ez a produkcióikat elnézve nem is csoda. Dannynek már az első tánca is zseniális volt, Juronics Tamás is alig találta a szavakat a látványos salsa után! Ide kattintva megnézheted.

Danny és Laura második koreográfiája pedig legalább olyan fergeteges volt, mint az első, így arra is maximum pontot kaptak!

Nézd csak ezt a szédületes tangót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felvették, ahogy a szuperügyes bringás szinte még a gravitációra is fittyet hány: közel 65 millióan látták a filmet