Oldal kiválasztása

Krausz Gábor a Dancing With The Stars után újra többet koncentrál karrierjére! Nemrég azt is elárulta, külföldön kezdi újra a munkájában!

Ide kattintva láthatod azt a leleplező fotót, amit maga a séf osztott meg közösségi oldalán, és amiből kiderül, hol indítja újra karrierjét.

Természetesen kislányánál, Hannarózánál semmi sem fontosabb számára, ha pedig gyerekekről van szó, még jótékonykodik is.

Így vallott erről posztjában: “Apaként fontosnak tartom a megfelelő meséket, mert fejlesztő és terápiás hatásuk van.

Egy kiváló eszköz erre a mesemondó plüss, mely 300 különleges mesét tartalmaz.

Nem csak a saját lányom fejlődése és lelki támogatása a fontos számomra, hanem más gyermekek támogatása is, éppen ezért ajánlottam fel a Bethesda Neurológiai Osztályának egy mesemondó tündért a Bello-t.

A sok hasznos mese mellett lélekerősítő, sőt gyógyító meséket is tartalmaz, ami egy kórházban fekvő gyerek számára különösen nagy segítség. A fejlesztő mesekönyvek pedig talán megkönnyítik az itt dolgozó ápolók dolgát.

A mesemondó plüssökre, már közel 100 gyermekekkel foglalkozó intézmény jelentkezett a tunderpluss.hu oldalon, ahol várják a támogatókat, hogy a lehető legtöbb kórházba, gyermekotthonba, óvodába, bölcsödébe, vagy akár anyaotthonba eljusson a mesemondó pluss.

Segíts, varázsolj TE is mesés jövőt mesékkel” – hívja fel követői figyelmét is Krausz Gábor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szájához emelte a mikrofont, éneklés helyett azonban valami egész másba kezdett: meg is kapta az arany gombot