Oldal kiválasztása

A vasárnapi Sztárban Sztár Leszek volt az idei évad legerősebb adása, főleg a műsor utolsó harmada.

Két egészen fantasztikus átalakulást is láthattak a nézők, egyik jobb volt, mint a másik!

Széchenyi Lili olyan zseniálisan formálta Kovács Kati és adta elő az egyik legnehezebb dalát, hogy a zsűri nem győzte dicsérni! Ide kattintva láthatod, milyen csodát csinált!

Ide kattintva pedig megnézheted minden idők legjobb Zalatnay-utánzását, Bányai Noémi is elképesztő produkciót vitt színpadra!

A műsorban persze drámai pillanatok is akadtak bőven! Mikor Tóth Gabinak arról kellett döntenie, melyik versenyzője jusson tovább, megtörten vallott saját múltjáról:

“Ha mérlegelni kell és ha rátok nézek hogy mi volt a fontos a szakmámban és az elmúlt 20 évben a karrieremben is akkor”… – kezdte Tóth Gabi majd elakadt.

Végül így folytatta: “Hogy mi adta meg nekem a löketet, a technika vagy az energia vagy a technika és az energia egy akkor” – ám ismét elcsuklott a hangja.

Így folytatódott a vallomása: “Sokszor visszajönnék erre a kezdő pályára, és sok mindent másképp tennék!

“Nem biztos hogy bántam volna hogy ha hamarabb kiesek, mert lehet hogy egy más úton haladtam volna” – mondta feszülten az énekesnő. Íme a teljes vallomás:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egész életét egy szűk ketrecben élte le Fifi, a maci. 30 év után tapasztalhatta meg a szabadságot, videón a reakció: