Oldal kiválasztása

A Sztárban Sztár Leszek vasárnapi adása igazi jutalomjáték volt azoknak, akik szeretik a jó magyar zenét.

Különösen azok örülhettek, akik a régi, nagy slágereket értékelik a legtöbbre, ugyanis a műsor második fele igazi retró show volt!

De még milyen! Négy remek produkciót is láthatott a közönség és a zsűri. Váradi Jani olyan elemi erővel formálta meg Pataky Attilát, hogy Tilla hirtelen azt hitte, tényleg ő van a színpadon. Ide kattintva láthatod ezt a felejthetetlen előadást.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy Széchenyi Lili milyen döbbenetesen jó volt Kovács Katiként! Akkorát énekelt, hogy a zsűri a szavakat sem találta.

És ezzel még mindig nem volt vége. Bányai Noémi olyan lehengerlő volt Zalatnay Sarolta bőrében, hogy minden idők legjobb Cini-utánzását mutatta be! Ide kattintva visszanézheted az ő produkcióját is.

Szabó Fruzsinak rettenetesen nehéz dolga volt, hiszen Pápai Joci csapatának negyedik tagjaként az előbb említett három versenyzővel kellett megmérkőznie.

A négy közül ugyanis csak hárman juthattak tovább! Fruzsi Tóth Gabi egyik dalát kapta feladatul és ő is remekül helytállt!

A látvány a dal klipjét idézte meg, így két Tóth Gabit is láthattak a nézők a színpadon.

A zsűripultban pedig ott ült az igazi Gabi, nem hiába jegyezte meg Majka epésen: “Egy Tóth Gabitól is sztrókom van, nemhogy háromtól”.

Itt visszanézheted, milyen volt Fruzsi Gabiként, végül neki kellett távoznia a Joci-csapatból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  György herceg most lett 8 éves: elképesztő, mennyire hasonlít új képén az édesapjára, Vilmosra