Oldal kiválasztása

Majkának a kórházi kezelés alatt bőven van ideje gondolkodni, és nagy elhatározásra jutott a jövőjét illetően. YouTube csatornája a napi bejelentkezéseknek köszönhetően lendületet vett, rengetegen feliratkoztak rá, így ezt a csatornát szeretné bővíteni új videókkal: komoly és humoros témákban is. Minderről így mesélt legutóbbi videójában:

“Még megcsinálom a Bezár a Bazárt, aztán hosszabb időre szeretnék szabadságra menni. Nem más csatornához, nem is tudnék amúgy, mert szerződésem van. Nem akarok tévézni. Ez most nekem kicsit olyan, hogy megvolt, csináltuk sokáig…

Az ember 40 éves kora felett ha tud, csak olyat csináljon, amiben örömét leli. Ezt szeretném én is. Az elmúlt években jól kerestünk, sikeresek voltunk, és megengedhetem magamnak, hogy csak azt vállaljam el, amit szeretnék. Nagyon fontos, hogy független legyek.

Ha innen kimegyek, szeretném tovább csinálni ezt a csatornát, de máshogy. Szeretnék valami olyat csinálni, hogy elmenni számomra érdekes emberekhez. Komoly, ökörködés, utánanézni, társadalmi témák, bármi. Kevesebbet fizet, de boldogabbá tesz…”  – mesélte Majka.

Majka teljes bejelentkezését meg tudod nézni YouTube csatornáján, ITT

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Póló nélküli fotók készültek Tom Cruise-ról egy strandon! A képek leleplezik, hogy néz ki valójában!