Oldal kiválasztása

Gáspár Virág nemrég Lakatos Levente podcast műsorában vendégeskedett, ahol több fontos témáról is őszintén beszélt.

Gáspár Virággal egyébként ez az első nagyinterjú, ami elkészült, és Virág több érdekességet is elárult.

Elmondta például, mik a további tervei a tanulmányaival kapcsolatban: „A-verzió a pszichológia, de beadtam a textiltervezésre is a jelentkezésemet.

Gondolkodtam OKJ-n vagy a TV2 Akadémián, vagy valami munka. Esetleg itt hagyni mindent, elmenni Londonba dolgozni” – közölte Gáspár Bea és Győző kisebbik lánya.

Azt sem titkolta, hogy nincs teljesen megelégedve a testével, két plasztikai műtétet is szeretne a közeljövőben:

Kiskorom óta nagyon szeretném az orromat megműttetni. Igazi tipikus Gáspár-orrot örököltük. Szeretném még a mellemet is.

Okés, fogytam meg minden, de úgy vagyok vele, nő vagyok, ha veszek fel bikinit, legyen már mellméretem. Nem tudok felvenni egy normális topot, meg szeretném csináltatni mindkettőt.

Ha bemegyek egy fehérneműboltba, ne csak sportmelltartót tudjak venni. Az orrom formája tetszik, de olyan, mint egy krumpli. Szeretném szűkíttetni, vékonyabbra, Bella Hadid-szerűre” – mondta el Virág.

A családalapításról így nyilatkozott: “Nem nagyon szeretem a gyerekeket, szeretném felépíteni magam, dolgozni. Majd 30 után, de én még nem érzem magam úgy, még én is gyerek vagyok”.

Itt a teljes adás:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Négy éves korukban választották szét a sziámi ikreket, ma már magabiztos fiatal lányok: bemutatják, hogy telik egy napjuk