Oldal kiválasztása

Berki Mazsi körül ismét zajlik az élet. Új vállalkozásba fogott, és ő az egyik szereplője a Dancing With The Stars őszi évadának.

Sokakban megbotránkozást keltett, hogy az özvegy milyen merész ruhában lépett színpadra. Ha szeretnéd látni produkcióját, ide kattintva megteheted.

Mazsi számára egyébként nagyon sokat adott a tánc, így nyilatkozott erről a TV2-nek: “Krisztián halála után mélyponton volt az életem.

Kerestem valamit, amibe kapaszkodni tudok, ami leköt. Ahol nem kell gondolkodnom, ami eltereli a figyelmemet, és jött a Dancing…

Berki Krisztián feleségeként nem volt kérdés, hogy az emberek ítélkezni fognak felettem. Ez a műsor számomra egy terápia, ahol a lelkemet a szívemet a tánccal fogom gyógyítani” – kezdte Mazsi, aki azt is elárulta, hogy úgy döntött, megtartja elhunyt férje nevét:

“Olyan szintre jutott az életem, hogy most változtatnom kell. Nem csak a magánéletben, hanem munka szempontjából is. Komoly céljaim vannak.

Szeretnék letenni valamit az asztalra. Valami olyat, hogy utána az emberek azt mondhassák: igen, ő a Katona Renáta néven született lány, aki letett valamit az asztalra!” – mondta a Borsnak.

Ennek ellenére megtartja a Berki nevet, és azt is elmondta, hogy miért: “Berki Renáta Mazsiként ismertek meg és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük” – közölte Mazsi.

Itt láthatod, milyen lelkesen nyilatkozott Mazsi a tánca után. Neked mi a véleményed Mazsi mostani döntéseiről? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Őrület, milyen lélegzetelállító, egzotikus üdülőparadicsomban karácsonyoznak Norbiék: csak ámulunk a képeken!