Oldal kiválasztása

A most látható videóban szereplő férfiak biztos kétszer is meggondolják majd ezentúl, hogy volán mögé üljenek-e, miután már alkoholt fogyasztottak.

Ugyanis ők részeseivé váltak egy olyan figyelemfelhívó kampánynak, amely igen hatásosan érteti meg az emberekkel, hogy nemcsak a saját, de mások életét is veszélybe sodorják, ha ittasan vezetnek.

A We Save Lives nevű jótékonysági szervezet kampányában az egyik Los Angeles-i szórakozóhely férfi mosdójának egyik tükre mögé egy kamerarendszer segítségével bekapcsolták Kris Kaudillát.

A férfi alkoholos befolyásoltság alatt okozott közlekedési balesetet, melynek következtében a vétlen fél, egy rendőr, belehalt sérüléseibe. Kris most épp a börtönbüntetését tölti. A börtönből jelentkezett be a kamerán keresztül, és mondta el a mosdóba érkező és nem ritkán a poharat is kezükben tartó férfiaknak, miért nem jó ötlet ittasan autót vezetni.

Te mit gondolsz? Szerinted szükség lenne egy ilyen hatásos kampányra Magyarországon is? 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Amióta a barátnőm elárulta, mivel tisztítja a csempét és a fugákat, a mi lakásunk is makulátlan: