Oldal kiválasztása

Sajnos elég sok olyan férfival lehet találkozni szerte a világon, akik hajlamosak elbagatellizálni a szüléssel járó fájdalmakat. Pedig a vajúdás pillanati sok nő számára nagy szenvedéssel járnak, amit természetesen kárpótol a világra jött csöppség. Ezzel együtt hiba lenne nem együttérezni a hölgyekkel.

Néhány vállalkozó kedvű férfi egy érdekes és tanulságos kísérletnek vetette alá magát. Elektródákat helyeztek rájuk, melyek izomösszehúzódásokat generáltak a testükben, amelyek egyre erősebbé váltak, pontosan úgy, mint egy normális vajúdás során.

A kísérlet alkalmával a férfiak ugyanazokat a nagyságú fájdalmakat élték át, melyekkel a nők többségének szembesülniük kell, mielőtt világra hozzák gyermeküket.

A kísérletet követően a férfiak teljesen más szemmel tekintenek a terhességre. Fáradtak és kimerültek voltak, nem gondolták volna, hogy mindez ilyen megterhelést jelent. Itt te is láthatod, mi hogyan történt:

Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Vanda dührohamot kapott a Nagy Ő-ben Virág tettétől: "Ez a nő rohad belülről!" A kamera mindent vett: