Oldal kiválasztása

Mi is beszámoltunk arról, hogy Mischinger Péter bocsánatkérésre szólította fel Szorcsik Vikit.

És hogy miért döntött így? Viki és Péter együtt szerepeltek a Farm VIP című műsorban, Péternél Viki ottani viselkedése húzta ki a gyufát.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy Peti mire kívánja majd alapozni a feljelentést és a pert, ide kattintva megtudhatod.

„Döbbenet volt, amit Viki megengedett magának a műsorban. Üvöltözve kérte ki magának a stílust, amit valójában ő maga mutatott adásról adásra, a testi épség veszélyeztetését a husáng eldobásával, amit szintén ő tett, annyi esze nem volt, hogy tudja, a kamera mindent vesz, és utólag bizonyít?! Ezek után még ő fél? Jogos lenne a per, erre egy bocsánatkérés túl kevés…” – írta egy kommentelő Mischinger Péter közösségi oldalán.

Viki most válaszolt Peti felszólítására, ráadásul mindezt igen egyedi külsővel tette:

“Hello kedves Petikém! Igen-igen, jól látod, felvettem a férfi jelmezt, mert úgy látom, hogy muszáj lesz kiállni saját magamért, mert picit elszabadultak a kedélyek a médiában.

Éppen ezért úgy érzem, egyenrangú félként kell, hogy bánjak majdan veled, és azért minden női mivoltomat magam mögött hagyom.

Állok minden elébe! Találkozunk bro!” – mondja a videóban Viki, amiben egy férfi filtert rakott az arcára, így valóban úgy nézett ki, mintha ő is az erősebbik nemhez tartozna.

Instagram Storyjában lehetett megnézni a színésznő kisfilmjét, így festett Viki férfiként.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hosszú évekig hiába kutatja vér szerinti apját a lány, aztán velőt rázó üzenetet kap a Facebookon