Oldal kiválasztása

Nagyon praktikus és gyönyörű puffot, zsámolyt, kis széket készíthetsz a műanyag palackok segítségével. Nem túl nagy erőfeszítés, és akik nem rendelkeznek túl nagy kézügyességgel, azok is nekifoghatnak.

Ha nincs elég széked, és vendégeket vársz, gyorsan összedobhatod ezt a praktikus széket. Attól függően, hogy mekkora széket akarsz készíteni, szükséged lesz legalább 20 egyforma magasságú flakonra.

Ragaszd őket össze egy erős és vastag ragasztószalaggal, úgy, hogy stabilan álljanak egymás mellett. Vágjál ki két kör alakú fa lapot, majd rögzítsd alul, és felül a flakonokra. Ezután vond be a flakonokat körbe egy poliészter anyaggal, a tetejénél hagyj rá egy keveset.

Ezt a részt töltsd meg vatelinnel, majd rögzítsd, és végül vond be az egész széket egy színben találó hangulatos huzattal. Nézd meg a videót, és készítsd el ezt a szuper széket. Annyira hangulatos, és kényelmes, hogy senki sem fogja elhinni, hogy műanyag flakonból készült:

Oszd meg, hogy mások is elkészíthessék! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A tehetséges lány lenyűgözően játszik hangszerén, ám amikor énekelni kezd, akkor ejti igazán rabul a közönséget