Oldal kiválasztása

Tóth Gabinak nemrég különleges élményben lehetett része, ugyanis az egyik versenyző őt utánozta a Sztárban Sztár Leszek című műsorban.

Ráadásul a látványvilág is fantasztikus volt, hiszen az énekesnő egyik legkülönlegesebb klipjét vitték színpadra.

Ha kíváncsi vagy rá, Fruzsi hogyan bújt Tóth Gabi bőrébe, és mi volt az énekesnő véleménye a fantasztikus átalakulásról, ide kattintva láthatod.

Gabinak még egy kivételes élményben is része volt a napokban: a világhírű Il Volo együttessel énekelhetett egy dalt.

Az Il Volo olasz együttes karierrje akkor kapott új lendületet, mikor 2015. február 14-én részt vettek a San Remo-i Dalfesztiválon.

A rangos eseményen első helyezést értek el, ezzel elnyerték a jogot Olaszország képviseletére a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, Bécsben.

A Grande Amore című dal, amit előadtak, végül harmadik helyezést ért el, ám a közönségszavazáson ők álltak az első helyen.

A világhírű trió nemrég Magyarországra látogatott, és Tóth Gabit kérték fel, hogy velük közösen adjon elő egy ismert slágert.

„Hálás vagyok, hogy ezt a csodálatos dalt elénekelhettem velük. Alig próbával, nem egy nyelvet beszélve, de a zene nyelvén értettük egymást!

Köszönöm a lehetőséget” – lelkendezett közösségi oldalán az énekesnő, és egy részletet meg is mutatott a fellépéséből:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Pápai Joci felfektette az asztalra Köllő Babettet, ám a java még csak ezután jött! A kamera mindent vett: