Oldal kiválasztása

Tóth Gabi mögött igencsak sűrű napok vannak. Vasárnap este élőben adta elő új dalát szerelmével: a végén ráadásul meg is csókolta Papp Máté Bencét!

Ide kattintva láthatod, hogy történt mindezt, megéri megnézni, különösen a felvétel vége nagyon áruikodó.

A produkció után Tilla még többet kotyogott ki a szerelmesekkel kapcsolatban: ha kíváncsi vagy rá, mi mindent mondott el, ide kattintva kiderül.

Végül Gabi és Máté is kötélnek állt, és kamerák előtt osztottak meg néhány különleges titkot magánéletükkel kapcsolatban: Ide kattintva megnézheted.

Ám Tóth Gabinak egy kellemetlen élményből is kijutott! Majka egy durva, sokak szerint sértő poént engedett meg magának az énekesnővel és a Fricska táncosával kapcsolatban.

Hogy milyen beszólással bántotta meg Gabit, és hogy reagált rá az énekesnő, ide kattintva láthatod.

Tóth Gabi a Blikknek árulta el, mi a véleménye Majka húzásáról: “Jó szívvel azért nehezen vettem volna, de persze, elfogadtam utána a bocsánatkérést, mert régóta ismerem és szeretem Majkát.

Ő az az ember, akire mindig lehet számítani, és aki hajnali kettőkor is felveszi a barátainak a telefont, ha baj van. Imádom a humorát is, rengeteget poénkodunk akár szarkasztikusan is, sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között.

Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért. Tisztelem benne, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy, és ez most is így volt. Megbeszéltünk utána mindent, nincs bennem harag, a show pedig megy tovább” – mondta el az esetről az énekesnő.

Itt pedig láthatod és hallhatod, mi mindent mesél el egymásról Gabi és párja, Máté:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férfi megpillant egy hatalmas medvét: mikor közelebbről megvizsgálja, látja, valami van a fején