Oldal kiválasztása

Tóth Gabinak most talán az lehet az egyik legnehezebb dolog, hogy szinte a teljes net róla szól ezekben a napokban, neki mégis élnie kell az életét.

Hiszen gondolnia kell a jövőjére is éppen ezért már újabb fellépéseket is elválallt, nem is akárkikkel.

Tóth Gabi új szerelmének együttesével a Fricskával fog fellépni, nem semmi, hogy hol. Ha kíváncsi vagy rá, melyik színpadon láthatod őt, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig egy régi, felkavaró képet láthatsz Gabiról, ami most került elő. Vajon mit érez ebben a pillanatban, ha ránéz?

Hétfőn a Balázsék című rádióműsorban is szóba jött Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, amikor a műsorvezetők a Balaton márka megalkotásáról beszélgettek.

A srácok a hallgatóktól kapott szlogenötleteket is beolvasták, ezek közül az egyik az volt: “Egyél lángost bicskával, gyere, táncolj együtt a Fricskával!”

Sebestyén Balázs erre úgy reagált: – “Táncolni a Fricskával veszélyes, csak óvatosan!”

Vadon Jani persze még ere is bőven rá tudott tenni egy lapáttal: – “Csak óvszerrel!” – eresztett meg egy jókora poént a műsorvezető.

Erre Balázsnak sem kellett több, nyomott még egy vicces megjegyzést, hogy övé legyen az utolsó szó:

“Vigyázzatok a nőitekre, a Fricskával táncolni manapság veszélyes” – figyelmeztetett minden rádióhallgatót. Itt meghallgathatod Balázsék szóban forgó adását:

Te mit gondolsz? Ne felejts el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Dicstelen véget ért az Istenes - Rácz meccs! Bence nem akart kezet fogni Jenővel! Elárulta, miért: