Oldal kiválasztása

Krausz Gábor most leginkább a táncpróbákkal van elfoglalva, hiszen nemsokára kezdetét veszi a Dancing With The Stars című műsor.

Gábor rengeteget gyakorol, szeretne bizonyítani és látványos produkcióval előrukkolni, már rögtön az első adásban.

Egy videót is posztolt arról, mennyit fejlődött, ide kattintva beleshetsz az egyik próbára.

Ide kattintva pedig láthatod, amint Gábor kamerák előtt vallja be, mitől fél legjobban.

Néha persze jut ideje kikapcsolódásra is, csütörtök este például kilátogatott a Fradi meccsére:

A ferencvárosi szurkolók olyan élőképpel fogadták kedvenceiket, hogy zöld-fekete alapon fehér betűkkel a „FRADI” felirat volt kiolvasható a lelátón, hozzá pedig azt az üzenetet függesztették ki:

„Előre a kupatavaszért!” A találkozót egyperces gyászszünet előzte meg a marokkói földrengés és a líbiai áradások áldozataira emlékezve.

A vendégek ugyan Djordje Ivanovic pontos lövésével vezetést szereztek a 26. percben, de a szinte végig fölényben futballozó zöld-fehérek még a szünet előtt fordítottak Varga Barnabás tizenegyesével, illetve a ghánai Kwabwena Owusu gyönyörű lövésével.

A végeredményt a csereként beálló szerb Aleksandar Pesics állította be a 79. percben – olvasható az MTI tudósításában. A meccset több híresség is a helyszínen követte végig, ott volt Győzike a családjával, illetve Dobó Ági is.

Feltűnt még Krausz Gábor is, Fradi-címeres öltözetben, ráadásul nem is akárkivel volt együtt. A Séfek Séfe című műsor másik népszerű vezető séfjével, Wolf Andrással nézte meg a mérkőzést:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Döbbenetes, mekkorára nőtt a világ egyik legmagasabb embere: kiderült, hány centi