Oldal kiválasztása

Krausz Gábor nagyon meg akarja mutatni, hogy kemény fából faragták és képes látványos táncmozdulatokra.

Partnerével, Mikes Annával rengeteget készül az október 14-én kezdődő Dancing With The Stars című műsorra.

A próbák mindenesetre nagyon biztatóak, Gábor egy videót is megosztott arról, mennyit fejlődött tánctudásban, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig kiderül, miért utazott Gábor külföldre, hamarosan egy teljesen új fejezet kezdődik az életében. A Mokkában a séf most a próbákról és a táncversenyről beszélt:

Három évig gondolkoztam. Minden évben hívtak, és most úgy vettem fel a telefont, hogy jó, elvállalom, csak jövőre már ne hívjatok” – mondta viccesen a séf.

Noha Krausz Gábor a saját bevallása szerint kétballábas, táncpartnere, Mikes Anna teljesen más véleményen van. A táncosnő elárulta, hogy Gábor rendkívül szerény, ám cseppet sem botlábú. Ráadásul egyre oldottabbá válik a próbákon.

“Még csak két hete dolgozunk együtt, de azt látom, hogy folyamatosan bontakozik ki mellettem, egyre nyitottabb” – mesélte Mikes Anna.

Ez nem is csoda, Gábor ugyanis mindenképpen bizonyítani szeretne: “Nagyon szeretnék megfelelni neki, nem is annyira magamnak meg az embereknek, hanem neki, mert tudom, hogy profi, hogy tanárnő és a versenyzőkkel meddig jutott.

Nagyon ciki lenne, hogy ha most az első adásban kiesnék” – mondta Gábor, akiről Anna elárulta, hogy már a koreográfiákhoz is van ötlete:

“Pont tegnap volt az, hogy „figyelj, mit szólnál ahhoz, hogy ha itt egymásra néznénk és akkor úgy kerülnénk meg egymást?” – mondta a profi táncos.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Leleplező képpárral árulta el Kasza Tibi, pontosan hány kilót fogyott az elmúlt hónapokban