Oldal kiválasztása

Sokan aggódtak, miután kiderült: Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza múlt hét elején kórházba került.

Gábor is rettenetesen szorongott, hogy mi lesz Hannikával, ám szerencsére a Dancing With The Starsból már úgy üzenhetett neki, hogy tudta, kislánya jobban van.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy Gábor mit mondott élő adásban Hannarózának, ide kattintva láthatod.

Bors megkereste Krausz Gábort, aki beszámolt kislánya állapotáról, és arról, miért került kórházba: “A kislányom most itt van velem és szerencsére már teljesen jól van.

Valamilyen vírusfertőzést kapott, ami olyan erős tüneteket okozott nála, ami miatt az édesanyja úgy döntött, hogy jobb, ha egyenesen a kórházba viszi” – közölte a séf.

Azt is elárulta, hogy Hannaróza születésnapját már családi körben, otthon ünnepelték meg és már minden a legnagyobb rendben van. “A Dancing után megtartottuk a születésnapját, most pedig pár napig nálam marad, amíg el nem indulok Ausztriába dolgozni.

Senkinek nem kívánom azt az ijedséget, amikor apaként megtudja, hogy a gyermeke kórházba került, de Hannaróza jó kezekben volt, és hamar meg is gyógyították” – hangsúlyozta Krausz Gábor.

Az ausztriai munka, amit Gábor említett biztos sok izgalmat és kihívást tartogat majd számára. Ő lesz ugyanis a Hilaris Hotels elnevezésű, vadonatúj szállodalánc executive séfje, ami azt jelenti, az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját.

Már csak az a kérdés, mi lesz Mikes Annával…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kisfiús, tejfelesszájú külső már a múlté, Noah Wyle óriási szakállt növesztett: friss képek, 25 évvel a Vészhelyzet indulása után