Oldal kiválasztása

Az idén 60 éves Eszenyi Enikő, a Vígszínház korábbi igazgatója 2020. március 19-én bejelentette, hogy lemond igazgatói posztjáról, visszavonja a pályázatát és távozik az intézményből.

Azóta nem túl sokat lehetett hallani róla, igaz szerepelt az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában. Úgy tudni, hogy szülőfalujába, Csengerbe vonult vissza, ezt a videót is ott rögzítette.

A pár másodperces kisfilmben jól látszik, hogy a színésznő kékre festette a haját. A színészet mellett Eszenyi Enikő 1991-ben kezdett rendezni.

Első bemutatójára a Budapesti Kamaraszínházban került sor, ahol Büchner Leonce és Lénáját állította színpadra, mely hét díjat nyert az 1991-es Országos Színházi Találkozón – köztük a legjobb rendezésért járó elismerést és a legjobb férfi illetve legjobb női főszereplőnek járó díjakat is –, és nagy sikerrel játszották további öt évadon keresztül.

Neked hogy tetszik ez az új külső?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eszenyi Enikő (@eszenyieniko) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  2 új hölgy is feltűnt a Nagy Ő-ben, az egyikkel Jákob Zoli rögtön félre is vonult! Ez a szőke szépség volt rá ilyen hatással!