Oldal kiválasztása

Egyre többen próbálják megfejteni, mi is mehet végbe Jákob Zoltánban és a Nagy Ő hölgyversenyzőiben.

Zoli folyamatosan árgus szemmel nézi a lányokat, hogy a végén jó döntést hozhasson.

Persze van, aki segít neki ebben: neves pszichológus is elmondta a véleményét a lányokról, sőt, Jákob Zoliról is elárult pár érdekes dolgot.

Ide kattintva láthatod, mi mindenről tálalt ki a szakember, érdemes odafigyelni a véleményére.

Persze maga Jákob Zoli is kikotyogott néhány meglepő dolgot a szerelmi életével kapcsolatban.

A milliárdos a Story magazinnak nyilatkozott, és elég sarkosan és egyértelműen fogalmazott!  Többek között arról is, hogy hisz-e az élethosszig tartó szerelemben:

„Hiszek benne, hogy jöhet egy nő, akivel elkezdődhet valami. Akivel éveket töltünk majd együtt, utazgatunk, élvezzük az életet. De az örökkön-örökkében nem igazán hiszek.

Én már nem egy életre keresek párt. Annál már sokkal reálisabban látom az életet, és hogy az ember miként lett megalkotva, mik a határai.

Ugyanakkor egy ideje épül a rózsadombi házam, ahová azért nem akarok még menni, mert úgy érzem, az egy végleges otthon lesz, és oda már nem egyedül, hanem a párommal együtt szeretnék beköltözni” – hangsúlyozta.

Ebből a videóból pedig kiderül, bele tudna-e szeretni Zoli a Nagy Ő még két, versenyben maradt játékosába, Bettibe vagy Natiba:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Milliós előleget vettek fel ByeAlexék, majd lemondták a koncertet: most a teljes gázsit követelik