Oldal kiválasztása

Utolsó adásához érkezett a Nagy Ő című műsor, az évadzáró epizódot vasárnap este láthatják majd a nézők.

Már csupán két hölgy verseng Zoli kegyeiért, ám csavarból a legutóbbi részbe is jutott bőven.

Jákob Zoli lakásában ugyanis hirtelen feltűnt a milliárdos exe, lányainak anyja, és alaposan felkavarta az állóvizet! Ide kattintva láthatod, mi történt.

Gaál Viktor pszichológus közben a Borsnak elárulta, hogyan és mi mindennel segített Jákob Zolinak a döntés meghozatalában: hogy melyik lányt válassza.

“Fontos, hogy nem tanácsot adtunk neki, hanem a RED mediáció módszerét használva olyan helyzeteket teremtettünk, ahol őszintén és nyíltan tudott kapcsolódni a hölgyekhez.

Megélhette, milyen az itt-és-most jelenlét, és ez adott neki segítséget a végső döntésben. Tapasztalatom szerint volt olyan lány, aki próbált viselkedni, de a páros terápiákban is használt módszer lényege, hogy a valódi érzéseket, valódi reakciókat hangosítjuk ki.

Mindenki egy-egy képzett pszichológust kapott maga mellé “belső hang” gyanánt, és így esély sem volt a félrebeszélésre, amikor pedig valamelyik hölgy megpróbálkozott ezzel, az pont, hogy fordítva sült el számára” – árulta el, majd Jákob Zoli, és a szerelem is szóba került:

“A műsor végéig tart a misztikum, az izgalmak, ezt követően viszont a hétköznapok világában kell majd tesztelni a kettőjük közti vonzalmat, ami aligha lesz egy egyszerű szituáció.

Pszichológusként nagyon sok krízisbe jutott párkapcsolatot láttam már, ahol hatalmas volt az elején a szerelem. Viszont, ha a pár nem hajlandó dolgozni a konfliktusokon, nézeteltéréseken, akkor az előbb-utóbb hasadást okoz kettőjük között.

A hosszan tartó párkapcsolathoz tehát elengedhetetlen, hogy mindketten akarjanak újra és újra dolgozni a viszonyon, energiát rakni a kapcsolatba” – hangsúlyozta.

Bárkit is választ tehát Zoli, a kapcsolatért mindkettejüknek dolgozniuk kell majd, hiszen még csak nagyon az elején tartanak az egésznek. Itt láthatod, mi mindent vettek észre a pszichológusok a műsorban versenyző hölgyeken:

Olvasd el ezt a cikket is –>  "Életem szerelme igent mondott" - meseszép gyűrűvel jegyezte el Shane Tusup Szabó Zsófit

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!