Oldal kiválasztása

Nemcsak magyar, hanem világviszonylatban is a hírességek egyik legkedveltebb üdülési célpontja nem más, mint Dubaj.

Ebben az Egyesült Arab Emírségek területén található városban csak úgy ömlik a luxus az emberre.

Méregdrága hotelek és méregdrága kikapcsolódási lehetőségek, amiket a sztárok örömmel vesznek igénybe.

A legkedveltebb szabadidős tevékenységek Dubajban a brunch, a sivatagi szafari és kempingezés. A brunch a reggeli és az ebéd összeházasításából született: nem más mint egy délutánba nyúló, hosszú ebéd.

Az evés-ivás mellett természetesen rengeteg más lehetőséget is kínál a város a szabadidő kellemes eltöltésére.

Színház, mozi, koncertek, lóverseny, vízi sportok. Dubajban lehetséges egyik nap a tengerparton sütkérezni, másnap a híres Ski Dubaiban síelni, ahogy számtalan élményfürdő és színházi programok is rendelkezésre állnak.

Zoli nemrég a TV2 Mokka című műsorában azt is elmondta, mit teszi igazán boldoggá az életben: „A hozzászokás és a telítődés előbb-utóbb elér mindenbe. Ezért van az, hogy sok gazdag hiába vesz bármit, nem lesz boldog.

Ha van egy olyan mentalitásod, amivel keresed mindig az újat, az új impulzusokat, többfajta témakörön belül, jótékonyság, utazás, az mindig új örömet ad”.

Nos, Zolinak most is van oka a boldogságra, hiszen egy káprázatos lakosztályt foglalt magának az egyik legelegánsabb hotelben. Meg is mutatta videón:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Jákob Zoli Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A gyönyörű ikerlányoknak több mint 150 ezer követője van: rájössz, mitől olyan különlegesek? Így néznek ki ma: