Oldal kiválasztása

Mi magunk is beszámoltunk róla, hogy Berki Krisztián és párja meglehetősen rendhagyó lépésre szánta el magát: pénzért bárki megnézheti online a gyermekük születését.

Azt, pontosan hogyan jelentették be a dolgot, és mennyibe kerül, hogy valaki részese legyen az élménynek, IDE KATTINTVA megtudhatod.

Miután a kommentelők erről tudomást szereztek, többségük nem rejtette véka alá meglehetősen negatív véleményét, valóságos népharag zúdult Mazsira és Krisztiánra furcsa és szokatlan tettük miatt. Többek között ilyen hozzászólások olvashatóak a közösségi oldalaikon:

“Eddig azt hittem hogy csak ennyire gátlástalan és a pénzért bármit megtesz, de most már biztos, hogy súlyos személyiségzavara van. Berkinek és ezek szerint az asszonynak is. Aki kiárulja a saját szülését,a gyermeke világra jöttét, a legbensőbb pillanatait, az beteg elméjű.”

“Ugyan már ez már túlzás, kinek mi köze van hozzá?? Ez intim dolog szerintem és az anya egyébként is kíván szolgáltatva ebben a helyzetben, nekem pl nem hiányzott volna, hogy a páromon kívül más is ott legyen a baba születésénél! Már jó módjukban nem tudnak, mivel foglalkozni, tiszta szégyen, ez már brutál durva!”

“Ki kíváncsi rá? Nemsokára szülni fogok miért is nem jutott eszembe ezt pénzért meghirdetni??? Mert senkire nem tartozik!”

Olyan komment is akadt, aki, ha megvalósul a pénzes, online közvetítés, a kórházat is felelősségre vonná:

– “Én a kórházzal, sem értek egyet, legyen az akár magánkórház. Az orvosok is hibásak, hogy engedélyeznek egy ilyen intim pillanatot!!! Szégyen.”

Berki Mazsi és Krisztián egyébként vasárnap reggel is élőben jelentkeztek, épp a kórházba tartottak kivizsgálásra:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A nő friss levegőre vágyott, ezért egyszerűen kisétált a repülőgép szárnyára: videón az eset