Oldal kiválasztása

Sarka Kata háromgyerekes édesanyaként is mindig különösen ügyelt arra, hogy szuper formáját, testi-lelki egyensúlyát és ideális testsúlyát ne veszítse el az eltelt évek alatt sem.

Az már régóta köztudott Katáról, hogy a futás szerelmese, a futás pedig különösen hatékony sport, ha valaki tartósan és eredményesen szeretné formálni az alakját.

Kata sportolós képeket is rendszeresen meg szokott osztani a közösségi oldalán, ám olyat, amin semmilyen sminket nem visel, eddig nem túl gyakran láthattunk tőle.

Most azonban olyan fotót töltött fel magáról, amelyik futás után készült, és egyáltalán nincs kifestve rajta az arca. A követőknek nagyon tetszik a kép, és el vannak ragadtatva, hogy az egykori szépségkirálynő még ma is ilyen fitt és energikus:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés

A rendszeres sportolás mellett Kata egy megfelelően összeállított étrenddel is sokat tesz azért, hogy minél tovább ilyen fantasztikus formában maradjon.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egy hajléktalan ácsorgott az elegáns fodrászüzlet előtt: a tulajdonos meglátta és mondott neki pár szót, a férfi azt hitte, rosszul hall